AmDitas clutch & winactie!

IMG_1259

Afgelopen week ben ik een leuke samenwerking aangegaan met AmDitas! Ik mocht een leuke clutch ontvangen, en daarna hebben ze ook nog wat leuks meegestuurd voor een winactie! Benieuwd? Lees snel verder!

AmDitas is een webshop die diverse lederen tassen, portomonnees, clutches, card houders, telefoontasjes ,rugzakken, sporttassen en trolley’s verkoopt. Op deze site kun je dus meestal wel terecht voor naar wat je op zoek bent!

Ik kreeg deze supergave clutch opgestuurd! Hij is van leer, en heeft een mooie bruine kleur met zilveren details. Aan de rits zit een mooi detail met leren frutsels, in dezelfde kleur van de clutch zelf. Daarnaast zit er een knijpertje aan met een handvat, deze kun je er dus ook afhalen! Hoe handig is dat?! De tas ziet er naar mijn idee erg sterk en stevig uit, dus ik verwacht dat hij ook lang mee gaat! Het uiterlijk doet me echt een beetje IMG_1257denken aan de Ibiza-style, maar kan wel overal bij gecombineerd worden. Het tasje is erg ruim van binnen, er is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een telefoon, sleutels, en een portemonnee! Handig als je wel wat bij je wil hebben, maar een tas te groot is! (;

Het tasje lijkt me heel erg leuk om mee te nemen naar festivals om je festival-look helemaal af te maken, of gewoon als ik op stap ga!

AmDitas verkoopt van de meeste tassen maar 1 exemplaar, de site heeft hem nog wel in het mosterd geel. Nu in de actie van €21,95 naar €16,50!

http://amditas.nl/clutch-leder-62d14-mosterd-geel/

AmDitas heeft naast deze actie, nog veel andere koopjes tot 1 januari. Ook mag ik jullie een kortingscode tot die datum aanbieden, waarmee je 10% korting krijgt: 10vriendenkorting . Als je deze invoert tijdens de bestelprocedure gaat de code in zijn werking!

 

Daarnaast stuurden ze me ook nog een hele leuke card houder op voor een winactie, deze mag ik dus weggeven! Deze leuker houder heeft 6 IMG_1253inschuifvakjes voor pasjes, en nog 1 extra voor eventueel ook een pasje, maar hier kan je ook een leuke foto in doen! Aan de andere kant van de houder zitten 2 vakken, waarvan 1 met rits. Hier kan je dus bijvoorbeeld ook nog contant geld in bewaren, dan kan je hem ook gebruiken als portemonnee! Hoe win ik deze card houder?

  1. Deel + like de actiefoto op instagram, en tag mij @marituals en IMG_1254.JPGAmDitas @AmDitas in de foto. Daarnaast moet je in een reactie
    achterlaten ONDER de actiefoto, waarom jij wil winnen.
  2. Als je geen Instagram hebt, moet je om mee te doen een motivatiemail sturen naar marituals@homtail.com , met als onderwerp Winactie, en daarin schrijf je waarom jij deze gave card-houder wil winnen!!

 

Hopelijk vonden jullie deze review leuk! Neem ook zeker even een kijkje op hun website. – http://amditas.nl/home/ , of op hun facebook: https://www.facebook.com/AmDitas/?fref=ts

 

Veel liefs,

Marituals

 

 

Plaats een reactie